3000 m2 wellness beleving
Specialist sinds 1993
Eigen montagedienst
In verband met de drukte is de reactie op e-mails 1-2 werkdagen vertraagd. Ook bestellingen zijn 1 werkdag vertraagd.

Bezorg- en afhaalopties

< Terug naar klantenservice

Wanneer u een bestelling bij ons gaat doen, kunt u kiezen uit verschillende bezorgopties. De beschikbare bezorgopties zijn afhankelijk van het product dat u wil bestellen en zijn terug te vinden in het besteloverzicht. Sommige producten zijn namelijk te groot om als standaard pakket verzonden te worden. Hieronder vindt u welke bezorgopties wij aanbieden en in welke gevallen.

> Wilt u een bestelling ontvangen in een ander land dan Belgie of Nederland? Dat is mogelijk. Stuur daarvoor de bestelling naar info@rhodos.nl met daarbij de factuur- en verzendgegevens. Wij zullen dan de extra verzendkosten terugkoppelen en een factuur maken. Na betaling van de factuur, wordt de bestelling meteen verzonden en ontvangt u een track & trace.

PostNL Pakketten

Pakketten worden door ons verstuurd met PostNL. Nadat uw bestelling is klaargezet, ontvangt u een mail met de track & trace code(s). Hiermee kunt u uw bestelling volgen en zien binnen welk tijdvak levering plaatsvindt. Komt dit toch niet uit? Dan kunt u de bezorgplek en/of bezorgdag wijzigen. Ook kunt u kiezen voor Afgesproken Plek, zodat de bezorger de zending op een veilige plek achter kan laten. Via de PostNL app kunt u eenvoudig de status van uw zending volgen.

BezorgoptieBezorgdagen NL Bezorgdagen BE Bezorgtijden
Standaard zending Ma / di / wo / do / vr / za Ma / di / wo / do / vr / za Tussen 8:00 en 18:00
Avondlevering Ma / di / wo / do / vr Niet mogelijk Tussen 18:00 en 22:00
PostNL-punt Ma / di / wo / do / vr / za Ma / di / wo / do / vr / za Afhalen vanaf 15:00

Beschikbare bezorgopties (NL en BE)

Standaard zending

Wanneer u voor een standaard zending kiest, wordt uw zending van maandag t/m zaterdag aangeboden tussen 8:00 en 18:00. Wanneer u niet thuis bent tijdens de levering, probeert de bezorger het pakket bij de buren af te geven. Wanneer dit ook niet lukt, wordt uw pakket de volgende dag (m.u.v. zaterdag en zondag) bij een PostNL-punt in de buurt afgegeven. Hiervan ontvangt u een statusbericht in uw PostNL-app en/of mail. Wanneer uw zending via track & trace te volgen is, kunt u het moment en de plek van bezorging nog aanpassen. Wanneer dit niet meer mogelijk is, worden de opties ook niet meer getoond.

Avondlevering

Wanneer u voor avondlevering kiest, wordt uw zending van maandag t/m vrijdag aangeboden tussen 17:30 en 22:00. Bent u tijdens de levering niet thuis? Dan wordt de zending de volgende avond opnieuw aangeboden. Op zaterdagen worden zendingen met Avondlevering overdag tussen 8:00 en 18:00 aangeboden. Op zondagen worden zendingen niet aangeboden.

Belangrijk: op dit moment biedt PostNL nog geen mogelijkheid voor Avondlevering in België. Hier vindt levering op bezorgdagen tussen 8:00 en 18:00 plaats.

PostNL-punt

Wanneer u ervoor kiest om een zending naar één van de 3500+ PostNL-punten te versturen, ligt uw zending de volgende dag (m.u.v. zondag) vanaf 15:00 klaar om afgehaald te worden. U ontvangt een statusmail op het moment dat de zending is afgeleverd. PostNL-punten hebben ruime openingstijden (bijvoorbeeld koopavond, zaterdagen en soms zondagen). U kunt het pakket ophalen met een digitaal afhaalbewijs, NAW-gegevens of de barcode van de zending. Laat u iemand anders uw zending afhalen? Zorg dan dat deze persoon zich kan legitimeren (geen kopie) en uw adresgegevens kan opgeven.

Let op: Uw pakket blijft nadat het is afgeleverd 7 dagen liggen op het PostNL-punt. Zorg er daarom voor dat u het binnen 7 dagen afhaalt, om te voorkomen dat het retour gaat naar ons.

> Bekijk hier alle PostNL-punten

Veelgestelde vragen

Bezorgt PostNL ook op de Waddeneilanden?

Ja, PostNL bezorgt ook op de Waddeneilanden. Dit gebeurt van dinsdag t/m zaterdag. Ook kunt u gewoon gebruik maken van levering bij een PostNL-punt op één van de eilanden.

Externe transporteur

Wanneer een zending buiten de maximale afmetingen of gewicht van PostNL valt of bijvoorbeeld op een pallet verstuurd moet worden, doen wij dit via een externe transporteur. Mocht het voorkomen dat het pakket zo groot en zwaar is, dat het niet met een palletwagen verplaatst kan worden, zal de levering plaatsvinden met een heftruck. Dit is alleen het geval bij bijvoorbeeld grote houten zwembaden.

BezorgoptieBezorgdagen NL Bezorgdagen BE Bezorgtijden
Externe transporteur Ma / di / wo / do / vr Ma / di / wo / do / vr Tussen 8:00 en 17:00
Levering met heftruck Ma / di / wo / do / vr Ma / di / wo / do / vr Tussen 7:00 en 17:00

Beschikbare bezorgopties (NL en BE)

Externe transporteur

Wanneer uw zending door een externe transporteur wordt afgeleverd, gebeurt dit op maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag vinden er geen leveringen plaats. Nadat uw bestelling is klaargezet, ontvangt u hiervan een bevestigingsmail. Is de bestelling klaargezet voor 16:00, dan ontvangt u de volgende werkdag vroeg in de ochtend een track & trace mail, met daarin het verwachte tijdvak voor levering. Bent u niet thuis tijdens de levering, dan doet de chauffeur een kaart in de brievenbus waarmee u een nieuwe bezorg afspraak kunt maken.

Levering met heftruck

Een aantal producten zijn vanwege gewicht en afmetingen niet met een palletwagen te lossen. In dat geval regelen we een levering met heftruck. Voor deze levering berekenen we geen extra kosten. Leveringen met heftruck laten wij uitvoeren door onze transporteur: Van der Werff Logistics. De chauffeur lost de zending met zijn heftruck en zet dit neer op een gewenste locatie, indien mogelijk. De heftruck rijdt daarbij alleen over verharde grond. Producten die op deze manier worden geleverd zijn bijvoorbeeld houten zwembaden.

Veelgestelde vragen

Worden lege pallets weer meegenomen?

Als uw zending verpakt is op een pallet, dan neemt de transporteur de pallet niet mee terug. In de meeste gevallen maken we gebruik van lichte recyclebare houtvezelpallets, zodat u deze makkelijk kunt opruimen.

Tot waar worden pallets of grote pakketten bezorgd?

Pallets of grote pakketten die door een externe transporteur worden vervoerd, leveren ze af voor de drempel. In sommige gevallen zet de chauffeur de zending op een gewenste plek, maar is hier niet toe verplicht. Lees hier meer details.

Eigen transport

Heeft u een bestelling gedaan, waarbij als aanvullende dienst 'montage op afspraak' is gekozen? Dan komen wij deze met eigen transport leveren. Uiterlijk binnen 2 werkdagen neemt onze planning contact op voor het maken van een montage afspraak. Deze optie is alleen beschikbaar als het bij het product staat aangegeven.

BezorgoptieBezorgdagen NL Bezorgdagen BE Bezorgtijden
Eigen transport Ma / di / wo / do / vr Op aanvraag Tussen 8:00 en 17:00

Beschikbare bezorgopties (NL en BE)

Eigen transport

Bij 'montage op afspraak' komt onze montagedienst het door u gekochte product in elkaar zetten. Denk hierbij aan fitnessapparatuur. Op de dag van montage neemt onze collega het product mee. Deze wordt dus niet eerder naar u toegestuurd. Na montage wordt het product getest en nemen we het verpakkingsmateriaal weer mee. Is de afspraak gemaakt? Dan is het tot 24 uur van tevoren mogelijk om deze nog te annuleren of wijzigen.

Afhalen in onze winkel

De bestelling liever zelf afhalen? Dat is mogelijk in onze winkel in Wezep (Gelderland, NL). U kunt deze optie selecteren in het besteloverzicht. Nadat de bestelling is gepickt en klaargezet, ontvangt u per mail een bevestiging dat het voor u klaarstaat. afhalen kan op vertoon van de orderbevestiging of factuur. Zorg ervoor dat u deze bij de hand heeft.

BezorgoptieAfhaaldagen NL Afhaaldagen BE Afhaaltijden
Afhalen in onze winkel Ma / di / wo / do / vr / za Ma / di / wo / do / vr / za Volgens openingstijden