3000 m2 wellness beleving
Specialist sinds 1993
Eigen montagedienst

Infrarood Sauna

Infrarood sauna kopen? Een infraroodcabine bestel je bij Rhodos Wellness!

Infrarood sauna kopen voor ultieme ontspanning

Wanneer u op zoek bent naar een infrarood sauna cabine of toebehoren, bent u bij Rhodos Wellness aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw spieren en gewrichten regelmatig te laten ontspannen en hoe fijn het kan zijn om bij een zere rug de kracht van infraroodstraling te voelen. De helende werking heeft tevens een positief effect op mensen met lichamelijk klachten, zoals reuma of fibromyalgie. In onze showroom staan diverse modellen infraroodcabines opgesteld om u te overtuigen van de positieve werking van een infrarood sauna. Benieuwd naar de beste keuze? Bekijk dan onze top 3 beste infrarood sauna's.

Infraroodcabines testen in onze showroom

Een infraroodcabine kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Daarom is het belangrijk om de diverse mogelijkheden te ervaren en ze naast elkaar te leggen, om erachter te komen wat het beste werkt voor u. Daarom is het mogelijk om de infrarood sauna’s in onze showroom te testen. De infraroodstralers hebben niet allemaal dezelfde werking. Zo heeft een Direct Heat cabine een beter effect op lichamelijke klachten, doordat de stralers een hoger wattage hebben en dieper op uw spieren inwerken.

Het positieve effect van infraroodcabines op uw gezondheid

Dat infraroodcabines een positief effect hebben op uw gezondheid is al langer bekend. Daarom zijn wij een groot voorstander van het gebruik van infraroodcabines bij pijnklachten. Pijn wordt gereduceerd en spieren en gewrichten krijgen de kans om écht te ontspannen. Ook wanneer u een blessure heeft, kan een sessie in de infrarood cabine voor pijnverlichting zorgen en het herstel versnellen. Infraroodcabines zijn er in standaard maten, maar kunnen ook geheel op maat gemaakt worden. Vraag één van onze specialisten naar de mogelijkheden.

Infrarood cabine met de juiste toebehoren

Niet infrarood cabines, maar ook de juiste toebehoren zijn onderdeel van ons assortiment. Denk hierbij aan infraroodcabine onderdelen, maar ook aan infrarood besturingen of verschillende geuren. In onze showroom in Oldebroek staan diverse modellen opgesteld, zodat u kunt testen en afwegingen kunt maken. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Wanneer er vragen zijn over bijvoorbeeld het gebruik of de mogelijkheden, kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.