3000 m2 wellness beleving
Specialist sinds 1993
Eigen montagedienst
Vanwege de extreme drukte zijn online bestellingen 1-2 werkdagen langer onderweg. Telefonisch zijn we bereikbaar van 11.00 t/m 16.00. Bekijk onze showroom openingstijden of veelgestelde vragen.

Samenwerking tussen All in Tuinen en Rhodos Wellness

All in TuinenSinds het voorjaar van 2015 is Rhodos een nauw  samenwerkingsverband aangegaan met All in Tuinen. All in Tuinen is een professioneel en innovatief hoveniersbedrijf dat tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Met de combinatie van onze kennis van zwembadbouw en de kennis van All in Tuinen van tuinbouw kunnen wij gezamenlijk uw droomtuin met zwembad aanleggen.

 

 


Bezoek de site van All in Tuinen

 

Ontwerp

All in Tuinen ziet de tuin als een kamer buiten het huis. Het inrichten van een kamer binnen uw huis is nauw verbonden met uw persoonlijke voorkeur en identiteit. Vergelijkbaar zijn de ontwerpen van All in Tuinen een verlengde van uw eigen identiteit. Uw tuin wordt een stukje natuur waar u lekker kunt ontspannen en u helemaal uzelf kan voelen.


Aanleg

De meest stijlvolle ontwerpen sneuvelen vaak in de uitvoering. All in Tuinen specialiseert echter niet alleen in het ontwerpen, maar ook in het aanleggen van tuinen. Hierdoor bent u gegarandeerd van een professionele aanleg van ieder mogelijk ontwerp. 

All in Tuinen heeft ervaring met de aanleg van tuinen, zwembaden, carports, buitenkeukens, grondbewerking, sierbestrating en nog veel meer. Door het gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit hebben de tuinen van All in Tuinen een ongekend lange levensduur.


Onderhoud

Uw tuin leeft en alles dat leeft heeft aandacht nodig. Uw tuin vraagt om constante begeleiding en onderhoud. Sommige mensen doen dit graag zelf, voor anderen neemt All in Tuinen deze taak graag op zich. De hoveniers van All in Tuinen hebben jarenlange ervaring en onderhouden uw tuin op een professionele manier.


 

Tuin voorbeeld 1Tuin voorbeeld 2Tuin voorbeeld 3

 

Bekijk hier meer van hun werk